Látogatók

Az 1. számú látogató, Dani nagybátyám szombat délután ugrott fel hozzánk. Anya szerint egyre jobban ért a gyerekek nyelvén, legalábbis mi nagyon jól kijövünk egymással.

 

 

A következő Ági nagymamim volt, aki a hétvégén felutazott Szegedről, így vasárnap ők is átjöttek Ági nagynénémmel. Igyekszem mindig kiélvezni a helyzetet, mert ilyenkor extra tutujgatásban van részem. Ennek anya aznap még nagyon szokott örülni, mert végre pihenhet, de másnap már kevésbé boldog, mert képes vagyok fél nap alatt elkényeztetődni…

 

 

Apát leginkább a nagymami-féle sütik szokták feldobni, mert amióta megvagyok, azóta anya elég ritkán lepi meg még egy valamirevaló ebéddel is, nemhogy süteménnyel.

Ja és megint kaptam ajándékot is, egy mesekönyvet, mert hát előbb-utóbb arra is szükségem lesz. Az már kiderült, hogy elég finomított változatról van szó – érzékeny lelkületű gyerekek számára -, ugyanis ebben a farkas nem eszi meg a nagymamát és Piroskát, hanem elbújnak előle egy nagy szekrényben. Engem azért anya jóelőre megnyugtatott, hogy igen, igazából tényleg bekapja a farkas Piroskáékat, no és, hogy a vadász majd úgy vágja fel a hasát, hogy egy karcolás nélkül bújnak elő belőle. Különben mitől lenne mese a mese?

A harmadik látogató, Emese nagynéni kedden futott be. Neki is engedtem, hadd szeretgessen – puszta önzetlenségből…

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s