Karácsonyi álom-lemezgyűjtemény…

Biztosan ti is ismeritek azt az érzést, amikor beléptek egy boltba, és és és már megint a Jinlge Bells! És minél nagyobb boltba léptek be, annál vacakabb variációban és annál hangosabban kell végigszenvednetek az észak-amerikai kontinens legsilányabb karácsonyi slágereit… Nem mondom, az évek során azért az otthon hallgatott hazai repertoárból is kezdett kicsit sok lenni, de mióta saját családom van, azóta még ez a kissé kopottas, kissé megunt néhány darab se maradt meg. Most viszont végre felfedeztem egy olyan sorozatot, amit tényleg élvezettel tud meghallgatni kis családunk minden tagja. Szóval legyen ez most a reklám helye, mert ezt tényleg jó szívvel ajánlom másoknak is. Íme az én jelenlegi (egyelőre csak) álomgyűjteményem:

Kiegészítés (2010. december 27.): Hihetetlen, de a Jézuska meglepett minket a gyűjtemény egy részével, így már csak a Bolyki testvérek, Cseh Tamás és Csík János maxija hiányzik. Nagyon köszönjük!!!

Reklámok

One thought on “Karácsonyi álom-lemezgyűjtemény…

  1. A felsorolásból kimaradt Sebő Ferenc “Játék karácsonykor” című lemeze, illetve hamarosan megjelenik a sorozat legújabb tagja: Muzsikás – Csordapásztorok. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s