Bármikor…

A mai nappal túlhaladtunk az 1. számú hivatalos dátumon. A 2. számú dátum, ami (sajnos) még nem hivatalos: szeptember 9. De nem hiszem, hogy be kell majd vetnünk – a jelek szerint, Marci már bármikor érkezhet, így egyelőre nem aggódom.

A dolgok megkönnyítése végett, orvosi javaslatra hedonista életmódra váltottam: boroznom és fürdőznöm kell…:)

És azt hiszem, minden kötelezettségemet letudtam. 3-án még sikerült eljutnom egy kedves barátnőm esküvőjére, postára adtam a postázandókat, megtartottunk egy már régóta tervezgetett grill-partit, megjavítottam a Nagyi elszállásolására kinevezett vendégszobában a szúnyoghálót, stb-stb-stb. Szóval azt leszámítva, hogy egy örökmozgó, 3 és fél éves gézengúz anyukája vagyok, teljes nyugalomban hátradőlhetek, és várhatom a startot.

Nos, Marci?…

_______________________________________

Freeblog rendszerhiba után előkerült kommentek:

Drága Zitamama!
Drukkolunk értetek, hajráhajráhajrá!
Mi itthon épp azért szurkolunk, hogy nálunk ne induljanak be a dolgok!(placenta preavia)
Remélem hamarosan magadhoz ölelheted Marcit!
Várjuk a beszámolókat.
NAgy ölelés, Emmanyu

Emmanyu, köszönjük szépen! És mennek a viszont-drukkok!

  • 3.  Rita

Nagyon drukkolok, hogy magatol kibujjon meg 9. elott! Egyebkent megprobalhatnad a csipos etelt is… Allitolag segit. En bevetettem anno (zold curry-t ettem ket napon at) mielott Izabel megerkezett. Es kerd meg szepen, hogy jojjon 🙂

  • 4.  Csilla nagyi

Most ez a fránya anya beledumál: a borozást azért ki kéne hagyni. Inkább meséld el Neki, hogy idekinn is jó.
Drukkolok!

Próbálkozunk mindenfélével.:) Ma pl. szerintem hozatok Apával szecsuánit. Meg már várom a holnapi frontot is, hátha ezúttal működik… Aztán ha minden kötél szakad, megpróbálok még egyezkedni a dokival dátum ügyben, remélem, hajlandó lesz eltolni a terminust szept. 9-re, akkor onnantól nyernénk egy újabb hetet. De persze a fő cél, hogy most már aztán minél előbb kifelé, kifelé!!!:D

  • 6.  Rita

Mindenkepp beszelj a dokival es ha nincs semmi gond/ok akkor 10/14 napot siman ra lehetne meg huzni a celdatumra. Neked is es a babanak is jobb ha akkor bujik ki amikor o kesz ra!

A dokim még csak-csak meggyőzhető, de sajnos köti a protokoll (mivel elég alter doki, meglehetősen rezeg nála a léc, sajnos már nem tehet meg akármit). A VBAC miatt meg megy a szigorúság mindenhol. Így tényleg csak annyit tudok legfeljebb kibulizni, hogy változzon meg a céldátum szept. 5-ről 9-re, és akkor ahhoz képest kaphatjuk meg még az egy hét haladékot (vagyis szept. 12. helyett 16-ig hagynának békén), ami azért nem rossz. De szerencsére hétfő sem holnap lesz, szóval még van időm győzködni a legényt, hogy jobban járunk, ha önszántából bújik ki.

  • 8.  Csilla nagyi

A hegyre mászás is hatna. Nem kell vásárolni hirtelen valamit? Misi nélkül, gyalog.
Anya

  • 9.  Manócska

Uhh, no igen, telik az idő. És, ha nem bújik ki a céldátum előtt? akkor megindítják a szülést és annyi a VBAC-nek? Ahhoz ugyanis, ha jól tudom, teljes háborítatlanság kell, és gondolom, a szülésindítás ebbe nem tartozik bele. :-S Szóval nagyon drukkolok, hogy bújjon ki mihamarabb a kis Marci.

  • 10.  pzs

esetleg egy jó kis bábakoktél? vagy az ahogy bement, úgy ki is jön módszer? na drukkolok.

Köszönöm a sok ránk-gondolást és a tippeket! Előbbieket jól elraktározom töltekezni, utóbbiakra viszont, úgy néz ki, nem lesz szükség. Marci gyerek kopogtat…:)

  • 12.  eszti

ó nagyon sokat gondolok rátok, meglátod, minden rendben lesz 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s