És néhány jó hír egészség-betegség témában…

…mert vannak fejlemények!

Történt ugyanis, hogy Bibionéban úgy döntöttem ideiglenesen és/vagy teszt jelleggel szüneteltetem a diétát – tekintettel arra, hogy ki tudja, mikor jutok el megint Olaszországba, és hol máshol egyen az ember pizzát és fagyit, ha nem itt, szóval értitek…

Ugyan fel voltunk szerelkezve diétás kajával, de elkapott minket a lendület, és a tervezett 7 helyett csak 3x főztem, 4x pedig alaposan bepizzáztunk.

És amiért ennek az egésznek hír értéke van, az az, hogy…

…tádááám!!!…

Nem lettek pöttyök!!!

Tekerjetek csak vissza a képekhez, és tekintsétek meg Marci bőrét! Na? Na?

Szóval nagyon bizakodó vagyok.

És van két jó hírem hasadék ügyben is.

Az egyik az, hogy sikerült kellő gondossággal eljárnunk a napsütötte tengerparton is, így nem égett le Marci. A doki ugyanis a lelkünkre kötötte, hogy ezen a nyáron még ne érje direkt napfény a heget, mert nyoma lesz, ami itt a kertben nem jelentett nagy kihívást, de a tengerparton az más tészta.

A másik pedig az, hogy Marci hasadék oldali, bucibb ajakterülete alatt suttyomban előbújt egy (szám szerint a harmadik) fogacska. Ez azért bír nagy jelentőséggel, mert addig oké, hogy látszólag az ajkán kívül nem érintett semmit a fejlődési rendellenesség, de azért rendesen paráztam, hogy vajon lesz-e valami probléma a fogzással. Szóval annyi már bizonyos, hogy tejfoga van ott, így jó eséllyel lesz maradó foga is. Az még persze kérdés, hogy hogyan fog kinézni, hogyan fog állni, de már az is nagy dolog, hogy lesz mit szabályozni, ha egyáltalán kell majd.

Reklámok

3 thoughts on “És néhány jó hír egészség-betegség témában…

  1. végrevégrevégre

    akkor most már ehetsz megint jókat, és azt és amennyit csak jólesik?

    gondolom ez sokat javít az általános hangulaton!

  2. Hát még óvatoskodom. Főleg így, hogy tegnap megint bepöttyöződött Marci arca, igaz, csak nagyon enyhén. Abban bízom, hogy most már múlik a dolog, azért jön elő ilyen ritkán. Mindenesetre egyelőre marad a tejmentesség meg a bio zöldség-gyümölcs, aztán remélem, pár hónap, és elfelejthetjük a körülményeskedést…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s