Mi lesz a nyolcadikkal?

Ez most amolyan babanaplós bejegyzés lesz. Marci fogairól. Csak ennyi. Bocs.

Már biztosan írtam valamikor, hogy Csenge sem volt az a gyors fognövesztő, nem is bántam, mert így a harapás-tesztelős időszak jócskán megelőzte az első fogak megjelenését, ami szoptatás szempontjából sokkal-sokkal komfortosabb, mint a piercing-lyukasztós verzió.

Szóval a fogzást Marci sem sieti el, ráadásul nála feltehetően közrejátszik a hasadék miatti elmaradás is. A sebésze tanácsára felkészültem mindenre – már, ami a fogakat illeti, és igyekszem nem türelmetlenkedni. Szerencsére az evést nem zavarta eddig sem, és külcsín szempontjából sincsen semmi komoly probléma.

Hosszas várakozás után 2012 nyarán előbújt az első 4 fog, plusz megjelent még valami a hasadék oldali 2. felső metszőfog helyén, amiről sokáig azt gondoltuk, hogy az lesz az 5. fog, aztán nem lett. Tulajdonképpen még mindig azt gondoljuk, hogy fog lesz belőle, de hogy mikor és milyen, az egyelőre rejtély. Azóta azért Marci növesztett még 3 fogat, így majdnem teljes a metszőfogak sora. Aztán majd kiderül, hogy abból a kérdéses dudorból lesz-e nyolcadik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s